- Χαρίσματα -
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
- Χαρίσματα -

Ένας χώρος έκφρασης, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και ανακύκλωσης προϊόντων. Χαρίστε με τη καρδιά σας, εκφραστείτε και ελάτε να γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά ενάντια στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας! Για πάντα ΔΩΡΕΑΝ για όλα μας τα μέλη!!

ΑρχικήΑρχική  ΦόρουμΦόρουμ  ΑναζήτησηΑναζήτηση  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  
Πρόσφατα Θέματα
» ΖΗΤΩ ΣΟΥΤΙΕΝ
Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή EmptyΤετ Φεβ 26, 2014 6:53 am από ermionh

» χαριζω μαυρη πετροπλημενη πουκαμισα
Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή EmptyΠαρ Νοε 29, 2013 3:06 pm από depi71

» * * ΧΑΡΙΖΩ ΧΑΝΤΡΕΝΙΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ
Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή EmptyΠαρ Νοε 29, 2013 7:37 am από panayiota

» * * ΧΑΡΙΖΩ ΤΑΠΕΡ ΜΙΚΡΟ
Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή EmptyΠαρ Νοε 29, 2013 7:33 am από panayiota

» ΧΑΡΙΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ
Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή EmptyΔευ Οκτ 21, 2013 11:48 pm από depi71

» ΧΑΡΙΖΩ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή EmptyΔευ Σεπ 30, 2013 8:27 am από vivievros

» ΧΑΡΙΖΩ ΤΖΙΝ ΜΠΟΥΦΑΝ
Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή EmptyΔευ Σεπ 30, 2013 8:13 am από vivievros

» ΧΑΡΙΖΩ ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ 4 ΕΤΩΝ
Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή EmptyΔευ Σεπ 30, 2013 8:11 am από vivievros

» χαριζω παιδικα ρουχα για 5-6 χρονων
Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή EmptyΔευ Σεπ 30, 2013 5:26 am από vivievros

Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 73, στις Σαβ Νοε 02, 2024 1:41 am
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 100
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η aitheria

Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 3888 θέματα σε 985 θέματα

Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mmaria7

mmaria7

Αριθμός μηνυμάτων : 650
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2012
Τόπος Τόπος : θεσσαλονικη

Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή   Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή EmptyΤετ Απρ 10, 2013 11:56 pm

Η κρίση μέσα από τα μάτια των παιδιών. Ο Γιώργος, 9 μόλις ετών από την περιοχή Καράτουλα Ηλείας γράφει σε έκθεσή του.

"Πολλά βράδια ακούω τους γονείς μου να λένε στεναχωρημένοι ότι πρέπει να πληρώσουν πολλούς λογαριασμούς που εγώ δεν καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω όμως πολύ καλά ότι πλέον δεν είναι και τόσο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι με όλα αυτά τα έξοδα που πρέπει να πληρωθούν''.
''Εγώ στεναχωριέμαι που πολλά παιδάκια στο σχολείο δεν έχουν να φάνε. Ένα πήρε ένα μισοφαγωμένο σάντουιτς από τον σκουπιδοτενεκέ να το φάει και του έδωσα και εγώ το δικό μου. Ποιος μπορεί να μου λύσει την απορία μου; Γιατί αυτή η κατάσταση; Σε τι σας φταίξαμε εμείς; Ποιος θα μου απαντήσει;"
Αυτή είναι μια από τις πολλές παιδικές ματιές στην Ελλάδα της κρίσης. Για την στήριξη των άπορων οικογενειών του νομού Ηλείας που πλήττονται βίαια από την οικονομική κρίση θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από τον Σύλλογο Γυναικών «Οι Πυργιώτισσες» σε συνδιοργάνωση με Κέντρα Ξένων Γλωσσών στις 14 Απριλίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 19.00 στο Θέατρο Απόλλων Πύργου.
Στην εκδήλωση πρωταγωνιστές θα είναι οι μαθητές που θα παρουσιάσουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο την οικονομική κρίση όπως την βλέπουν τα δικά τους μάτια.
Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, είδη ρουχισμού ένδυσης , υπόδησης και χρήματα.Η παρουσία όλων στην εκδήλωση που θα γίνει κρίνεται απαραίτητη για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που υποφέρουν και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση. Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να το κάνουν κατά την έλευση τους στην εκδήλωση.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://xarismata.forumgreek.com
depi71

Αριθμός μηνυμάτων : 981
Ημερομηνία εγγραφής : 31/12/2012
Τόπος Τόπος : ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή   Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή EmptyΠεμ Απρ 11, 2013 1:02 am

ποσο δικιο εχει το παιδακι ,φαντασου τι σκεφτεται το μυαλουδακι του,ειναι κριμα να ειναι τοσο λυπημενα τα παδια μας δεν συμφωνεις μαρακι μου,εμενα χτες ειχανε εκδρομη εκπαιδευτικη στην βεργινα και δεν τους εστειλα,επρεπε να δωσω 7,5χ3 ελα ντε που δεν ειχα;τι να πεις,τους ξεγελασα με ενα παγωτο και τα καημενα εμειναν και ευχαριστημενα Crying or Very sad
mmaria7

mmaria7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή   Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή EmptyΠεμ Απρ 11, 2013 1:22 am

Ασε Δεσποινακι.... και σε μενα μια απο τα ιδια... της Αννας το σχολειο τη Δευτερα φευγει 5θημερη στην Κωνσταντινουπολη.... δεν το συζητησαμε καν!!!!!!!
depi71

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή   Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή EmptyΠεμ Απρ 11, 2013 1:29 am

αχ βρε μαρια μου ποσο σας σκεφτομαι και εσας,τουλαχιστον λεω βρε παιδι μου εμεις μπορεσαμε κουτσα στραβα τοτε και πηγαμε,βεβαια με πολυ λιγοτερα χρηματα οχι οπως σημερα,τα παιδια μας ομως δεν το βλεπω να πηγαινουνε και ειναι κριμα,επειδη αυτο ειναι κατι που θα τους μεινει για παντα σαν αναμνηση,,,,,,
Hliaxtida

Hliaxtida

Αριθμός μηνυμάτων : 657

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή   Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή EmptyΠεμ Απρ 11, 2013 1:57 am

πφφφφφφφφφφφφφ Rolling Eyes τι να πω.... θα έπρεπε να ντρέπονται...

mmaria7

mmaria7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή   Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή EmptyΠεμ Απρ 11, 2013 1:58 am

Ετσι ειναι Δεσποινα!!! Crying or Very sad
depi71

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή   Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή EmptyΠεμ Απρ 11, 2013 2:11 am

δυστυχως ειναι ετσι και εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε πια Mad

Η συγκλονιστική έκθεση ενός 9χρονου μαθητή
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΧΑΡΙΖΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕΤΑΚΙ,ΣΟΥΦΑΚΙ/ΠΟΤΗΡΙ/ΚΑΛΤΣΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟς ΕΤΟΥΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
- Χαρίσματα - :: ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ :: ΝΕΑ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ-
Μετάβαση σε: