ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους!θα ήθελα σήμερα να σας επισημανω όλους και κυριως τις μανουλες να προσεχουμε πολυ τα συμπτωματα που εχουν τα παιδακια μας καθε φορα που τους δινουμε ενα φαρμακο!Τα γραφω αυτα με αφορμη την πολυ προσφατη περιπετεια που ειχα -και ακομα δεν τελειωσαμε καλα καλα- με τον γιο μου..Πήγαμε πριν απο καμια 15 μερες στον αλλεργιολογο γιατι το παιδι εβγαζε στα ξαφνικα καντηλες τεραστιες στο προσωπο και σωμα..τον ειδε,του πηρε αιμα για το μικροβιολογικο και την πυρινηκη (εκει βλεπουμε ακριβως τι τα πειραζει)...βγαινει το μικροβιολογικο σε 10 μερες (σηλαδη τη Δευτερα) και οι τιμες στο συκωτι ηταν ιδιες με ενος αντρα 40 χρονων πότη..τρελαθηκα!με παιρνει τηλεφωνο ο γιατρος και μου λεει:Σταματα οτι θεραπεια κανουμε τωρα...!Ελα αυριο να ξαναπαρουμε αιμα...
Αποκαρδιωθηκα εγω...Συκωτι??λεω παει κολλησε κατι απο τον σκατοπαιδικο..το μυαλο μου στην Ηπατιτιδα!!Τελικα παμε την αλλη μερα του κανουμε μονο για το συκωτι αιματολογικη και δεικτες ηπατιτιδας και με μια μια μερα που δεν πηρε το κωλοφαρμακο,κατευθειαν επεσε η τιμη στα πολυ καλα φυσιολογικα κατω του 100...και φυσικα για το αλλο ουτε λογος...και όλα αυτα απο το αντισταμινικό που του διναμε για να μην εχει αλλεργικο βηχα...το κοψαμε και αμεσως εφυγαν όλα..και ο βηχας και τα σπυρια και η φαγουρα και η φωνη του ξαναγινε ιδια...απλα με ολο αυτο το βηχα το καημενο πρηστηκαν οι αμυγδαλες του...τωρα κανουμε μια μασκα αερολιν για τον αλλεργικο βηχα που εχει ανα διαστηματα και θαλλασινο νερακι για αμυγδαλες και μυτη..θα βγουνε και οι αλλεργιες 6 του μηνα να δουμε τι ειναι και απο κει να το κοψουμε να ησυχασουμε..πολυ ζορι παιδια!και εκεινος εκει να μη μιλαει ουτε να παραπονιεται...μονο καθοταν και του παιρναν αιμα,εκλαιγε αλλα ουτε κουνιοταν απο τη δευτερη φορα(την πρωτη κουνηθηκε και εσπασε η φλεβιτσα του),μετρουσε μεχρι το 40 για να ξεχνιεται,ελεγε τραγουδακια...ελπιζω να μη το περασει καμια μανουλα και κανενα παιδακια προτιστως...Αλλα Δόξα το Θεω ,ειναι πολυ καλος ο γιατρος, πολυ καλη η νοσοσκομα που κραταει την παιδιατρικη στα επειγοντα,πολυ ετρεξε και η θεια του συζυγου που ειναι και κεινη νοσοκομα,να παιρνει τα αποτελεσματα για να μην πηγαινω εγω στην πολη 2 φορες τη μερα..και γενικα στο νοσοκομειο,παρα τις δυσκολιες που δεν εχουν βασικα πραγματα οι ανθρωποι και δυσκολευονται πολυ,κανουν τη δουλεια τους και με το παραπανω!
Μακαρι ολα τα παιδακια να εχουν καλη καταληξη γιατι ειδαν πολλα τα ματια μου εκει μεσα..